mandag 30. juli 2012

Terøy - Molde

Endelig fikk vi oppleve både sol og seilvind i ferien! Ikke så mye vind akkurat, men nok til at vi kunne tusle oss nordover mot Molde. Vel fremme la vi til ved gjestehavna midt inne i sentrum, like ved Aker stadion. Det er ganske mye trafikk på utsiden, både av ferger, fritidsbåter og hurtigruter og vi ligger jevnt og trutt og gynger. Så langt er det den dyreste havna vi har lagt i, og da får vi ikke engang brukt santiæranlegget. For å få brukt det må vi ha nøkkelkort og for å få det må vi treffe på ei havnevakt, noe som ikke er så veldig enkelt.
Ivar og Zelante hadde seg en tur på Varden rett etter at vi la til kai mens jeg skulle lage klar mat til de kom tilbake. Men, når jeg skulle sette på stekeovnen var vi tomme for gass, og det enda vi hadde satt på ei ny flaske dagen før. Ved nærmere ettersyn viste det seg at pakningen på den nye flaska var gåen og all gassen var lekt ut. Det er andre gangen vi har fått flasker som det har vært noe galt med pakninene på, første gangen hadde gassen lekket ut før vi i det hele tatt fikk koblet til flaska. Heldigvis  ligger det en bensinstasjon i nærheten av kaia, så etter å ha luftet gått i rommet der gassflaskene står,  var det bare å få hentet ny flaske og koble til også lage mat. Etter maten tok Zelante oppvasken :-)
I dag har vi bare vært turister i Molde, kikket litt i byen og hatt oss en tur på Romsdalsmuseet. Det er en fin by, men mange flotte parker som er fylt opp med rosene Molde er så kjent for.








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar