mandag 6. august 2012

Sandsøyhamn

Så er vi tilbake på Sandsøyhamn. Zelante har normalt en veldig stabil mage og tåler det meste, men i dag har ho hatt diarè og det er ikke noe godt for en hund på båt. Vi har reist fra (ferge)kai til kai og bestemte oss for å stoppe her fordi det vil ta noen timer å runde Stadt og der er det vanskelig å få tatt henne i land. Heldigvis ble ho bedre i magen utover ettermiddagen og var i fin form i god tid før kvelden kom. Zelante og jeg tok det med ro med rolige turer i nærområdet til havna mens Ivar tok lang sykkel- og gåtur til Dollsteinhola og kikket litt der. Utpå kvelden tok jeg meg en liten sykkeltur mens Ivar og Zelante stelte "hjemme". Det er utrolig flott på Sandøya - alt er så velstelt og fint. Vel verdt ett stopp eller to.
1 kommentar:

  1. If you're attempting to burn fat then you need to try this brand new tailor-made keto meal plan.

    To create this service, certified nutritionists, fitness trainers, and chefs have joined together to develop keto meal plans that are useful, convenient, money-efficient, and satisfying.

    From their grand opening in early 2019, thousands of people have already transformed their figure and health with the benefits a great keto meal plan can provide.

    Speaking of benefits: in this link, you'll discover 8 scientifically-confirmed ones given by the keto meal plan.

    SvarSlett