torsdag 2. august 2012

Ålesund

Siden ferien en gang i fremtiden kommer til å ta slutt, så kunne vi ikke bare fortsette nordover og ble derfor nødt til å snu. I dag har vi seilt lens hele veien fra Finnøya til Ålesund. Det var stort sett sol og fint, men kaldt!
Vel fremme i Ålesund tok Ivar og Zelante turen opp til Fjellstua mens Britt skulle shoppe. Shoppingen var billig for butikkene var stengt.... Vi er visst ikke i Bergen nå..... Etter en bedre middag tok vi alle tre turen opp til Fjellstua på nytt. Egentlig for å rekke solnedgangen, men den ble vi for sene til. Men, fikk tatt noen fine bilder likevel. Ålesund er en fin by, ingen tvil om det. Gjestehavna er for liten i forhold til populariteten, vi ligger som båt nr to av fire i utenpå opplegg.... Heldigvis ligger vi slik til at vi kan gå ut akter, da er det verre for neste rekke, de må klatre over alle båtene.


Dersom vi noensinne skulle finne på å flytte til Sunnmøre (noe jeg tviler veldig på), så hadde det nok blitt til Ålesund. Fjell på 130 meter kan til og med jeg akseptere, selv med 418 trappetrinn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar